Företag

Rockband som teambuilding
Oavsett förkunskaper kommer gruppen kunna framföra en rocklåt redan efter en timme. Deltagarna får spela på riktiga instrument såsom elbas, elgitarr, trumset, synthar och percussion. Kursen kan hållas hos er, på konferensgård eller i lokaler på Eriksbergsgatan i Stockholm
Vill du veta mer? Ladda ner denna PDF
Prisuppgift lämnas på begäran

Körsång på konferensen
Oavsett storlek på grupp och tidigare erfarenhet bygger vi stegvis upp gruppens mod och förmåga att skapa musik tillsammans med hjälp av sina röster. Mot slutet har vi förflyttat oss från ett individuellt fokus till ett samarbetande och inlyssnande dito. Körsång klassas för övrigt som friskvård och är därför en skattebefriad förmån!
4500 kr

Körsång på jobbet
Det finns många goda skäl till att bilda en kör på arbetsplatsen. Körsång är en skattebefriad förmån, tack vare alla de positiva effekter det för med sig både mentalt och fysiskt på det individuella planet, och även för teamkänslan. Vi repeterar en gång i veckan på lunchen eller efter arbetsdagens slut i era lokaler. Nivån anpassas efter ert utgångsläge. Testa en gång – bestäm därefter om ni vill fortsätta!

10 000 kr. för 7 tillfällen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *